Om meg

eva-circle

Eva Helen Brustad Skjeie

Akupunktør

Har drevet Evas Akupunktur siden 2012, og har 3,5 års akupunkturutdannelse fra Bio Medicus Akademiet.

Eva’s Akupunktur

Jeg har drevet Evas Akupunktur siden 2012, og har 3,5 års akupunkturutdannelse fra Bio Medicus Akademiet med lærere fra Scandinavian College of Acupuncture i København som ansees blant de beste i faget, i tillegg til gjennomført medisinsk grunnkurs. Jeg har også to tilleggsutdannelser fra Kina i regi av Scandinavian College of Acupuncture. Første gang på et sykehus som hadde tilbud til allmenn og andre gang på et sykehus som spesialiserte seg på hudsykdommer og kosmetisk akupunktur.

Jeg elsker jobben min og det å hjelpe deg til en bedre hverdag. Jeg ønsker å gi deg et pusterom i hverdagen – en oase av omsorg og luksus, og kjenne at dette er noe du virkelig unner deg.

Jeg gir deg behandlinger etter hva som passer best for deg. Gjennom samtale i forkant av behandlingen finner vi sammen det beste opplegget for deg. Jeg vil også kunne kombinere mine behandlinger Akupunktur – Healing og Den gode samtalen om nødvendig for at du skal få den beste opplevelsen.

Eva’s Akupunktur

Jeg har drevet Evas Akupunktur siden 2012, og har 3,5 års akupunkturutdannelse fra Bio Medicus Akademiet med lærere fra Scandinavian College of Acupuncture i København som ansees blant de beste i faget, i tillegg til gjennomført medisinsk grunnkurs. Jeg har også etter/tilleggsutdannelse fra Kina i regi av Scandinavian College of Acupuncture.

Første gang på et sykehus som hadde tilbud til allmenn og andre gang på et sykehus som spesialiserte seg på hudsykdommer og kosmetisk akupunktur.

Jeg elsker jobben min og det å hjelpe deg til en bedre hverdag. Jeg ønsker å gi deg et pusterom i hverdagen – en oase av omsorg og luksus, og kjenne at dette er noe du virkelig unner seg.

Jeg gir deg behandlinger etter hva som passer best for deg. Vi snakker sammen i forkant av behandlingen og finner det opplegget. Jeg vil også kunne kombinere mine behandlinger Akupunktur – Healing og Den gode samtalen om nødvendig for at du skal få den beste opplevelsen.

Gjennom samtale og behandling vil jeg gjerne hjelpe deg som føler at du ikke kommer videre i hverdagen din. Du finner kanskje ikke indre ro og kjenner på uro i forhold til jobb, familie, eller andre som er i din nærhet. Kanskje du har hatt dårlige opplevelser som du har vanskelig for å legge bak deg og gå videre fra.

eva-circle

Eva Helen Sauge

Akupunktør

Har drevet Evas Akupunktur siden 2012, og har 3,5 års akupunkturutdannelse fra Bio Medicus Akademiet.

Det er fint å se at behandlingene gir tilbake glansen i øynene, og noen sier at menneskene rundt dem påpeker at de ser gladere og mer vitale ut – som om de har hatt ferie.